Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Have mercy!!


Δύσκολη η τωρινή περίοδος ... Προσπαθώ να την παλέψω με νύχια και με δόντια...
Μα δεν το βάζω κάτω!Μπορεί να υπάρχουν στιγμές παραίτησης, στεναχώριας κλπ κλπ..αλλά η ουσία είναι πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ!!
(Να ειναι καλά ορισμένοι που ανέχονται να ακούν αυτά που λέω..που καμιά φορά είναι τα ίδια και τα ίδια..και τα ίδια...βλ. fishbait)

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: γιατί στην καθημερινότητα πρέπει να έρχεσαι αντιμέτωπος με το να απολογείσαι διαρκώς για πράγματα που κάνεις ή δεν κάνεις... με διάφορες σπόντες...απο συμβάντα που θεωρούνται "περσινά ξυνά σταφύλια"...και τελικά εκεί που έχεις ανάγκη να βρείς μια ηρεμία για να μπορέσεις να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου...σου ρίχνουν και μια κλωτσία να πάς ακόμα πιο κάτω; Γκρίνια, παράπονα, "υφάκια"....ουφ....Ρε γαμώτο..πείραξα κανέναν;

Αυτή είμαι...αν σ'αρέσω...και δεν λέω όχι στην βελτίωση...προσπαθώ η γυναίκα, ξέρω τα ''χάλια μου''...αλλά όχι τώρα...μη μου το κάνετε αυτό...λίγη φροντίδα και proderm θέλω..και μετά πάλι θα ισιώσω!

Μακάρι να μπορούσαν να το διαβάσουν αυτοί για τους οποίους "χτυπάει η καμπάνα"....

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Elerran είπε...

Υπομονή και επιμονή, και όλα θα πάνε καλά! Keep your head up! Και σε κάθε περίπτωση, τώρα που ξεκίνησα gym, δώσε διευθύνσεις να πάω να δείρω όσους σε ταλαιπωρούν!

M...Ursula είπε...

@ elerran
Thank you γλυκούλι!!Ευχαριστώ πραγματικά για την υποστήριξη!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Ομορφη Πειραιώτισσα
ποτέ μη βάζεις κάτω
το πείσμα και τη δύναμη
για να μην πιάσεις πάτο...

Κουράγιο...ρόδα είναι και γυρίζει...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

George είπε...

Γλυκειά Ούρσουλα μην χαλάς τον εαυτό σου. Αν αξίζει θα αντέξει! Βλέπεις ίσως καμιά φορά όταν ένας άντρας αγαπά παιδεύει.

M...Ursula είπε...

@φυρδιν - μιγδην: Ευχαριστώ για το γλυκο ποιηματάκι και για την υποστηριξη!!Τελικά παίζει ρόλο με τι "ματι" τα βλέπεις όλα..και τωρα τα βλέπω με άλλο μάτι!!
@ george: Καλέ μου George.. το θέμα δεν αφορά άντρα..! (αυτά ξέρουμε και τα λύνουμε!!!)χαχα!

Fish-bait είπε...

(})

Ανώνυμος είπε...

πως περναει ο καιρος...ποτε εφτασε το Πασχα!!!

ηρθα να πω 'χρονια πολλα'...ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα...φιλια!

M...Ursula είπε...

Γλυκιά mama ευχαριστώ για τις ευχές! Ναι όλα πάνε καλύτερα..και θα πηγαίνουν απο δώ και πέρα..! Στο χέρι τους είναι άλλωστε??Πολλά πολλά πασχαλινά φιλάκια!!Υγεία σε όλους!

APSOY είπε...

να σου πω κάτι? θα με βρίσεις, αλλά θα το πω. "Χαλάλι". Όταν μετά συνερχόμαστε (που γίνεται στάνταρ), νιώθουμε λίγο δυνατότεροι γιατί ξέρουμε ότι το καταφέραμε μόνοι μας και παρά τα συνεχή εμπόδια.

Χαλάλι..;)
Όλα στρώνουν τελικά!
(ελπίζω να έχουν ήδη στρώσει!)
;)

φιλιά